Onder voorbehoud van instemming gemeenten

 

De Gelderse jeugdhulpregio’s G7 (55 gemeenten) slaan de handen ineen in een bovenregionale samenwerking om de essentiële functies voor jeugdhulp gezamenlijk te verwerven. De gemeenten die onder de G7 vallen hebben een verwervingsdocument opgesteld dat zij gebruiken voor de open house procedure waarmee zij gezamenlijk de essentiële functies verwerven. Dit document ligt op dit moment ter vaststelling voor bij de regio’s/gemeenten.

De officiële publicatie van het verwervingsdocument vindt plaats via het inkoopplatform Mercell en staat gepland op 28 juni 2023, mits alle jeugdhulpregio’s/gemeenten het document hebben vastgesteld.

Om aanbieders de gelegenheid te bieden om de beschikbare tijd zo optimaal mogelijk te gebruiken, delen we alvast ter kennisgeving de indicatieve planning van het verwervingsproces, uitdrukkelijk onder voorbehoud van vaststelling door de jeugdhulpregio’s/gemeenten.

Aanbieders kunnen geen rechten ontlenen aan de planning die nu ter kennisgeving gedeeld wordt en uit de kennisgeving vloeien geen verplichtingen voort voor de jeugdhulpregio’s.